Op naar de 52ste autocross te Hallum!!

Na de geslaagde 51ste cross van 2014, zijn we nu al weer volop bezig met de voorbereidingen voor de komende autocross op 29 augustus 2015.

Op deze laatste zaterdag van augustus wordt alweer de 52ste cross georganiseerd. Ook deze editie van de bekendste en oudste cross van Fryslân zal weer op het mooie terrein aan de Zuidermiedweg te Hallum worden verreden. Dit jaar zullen de volgende klassen aan de start verschijnen: F1 stockcars, FAC 1600, Rodeo, Vrije Standaard en de regio klasse HAC 1600. Ook proberen we de Alderwetske klasse weer te laten rijden in Hallum, maar dit is nog even onder voorbehoud.

Een wijziging ten opzichte van de cross van vorig jaar is dat de coureurs van de Vrije Standaardklasse gaan strijden voor de FK bokaal in Hallum. Het is de bedoeling dat de coureurs in deze klasse een competitie van drie wedstrijden gaan rijden: twee wedstrijden bij de FAC in Blauwhuis en de finale op de cross in Hallum. Dit vervolg op de “Durk Wagenaar” bokaal zal ongetwijfeld weer voor het nodige vuurwerk zorgen in deze klasse. Ook de andere klassen zullen weer goed vertegenwoordigd zijn, zodat er weer ca. 160 coureurs aan de start zullen verschijnen in Hallum. Kortom: ingrediënten genoeg voor wederom een spectaculaire cross dit jaar!!!

De autocross van Hallum mag u niet missen!! We zien u graag op zaterdag 29 augustus 2015!!